Vardehei/Perla

«PERLA» I VENNESLA

SENTRALT PLASSERT - MIDT I VENNESLA
Gjennom årtusener har mennesker latt seg tiltrekke av den spesielle glansen perler har. Perler ble regnet å ha magisk kraft, og perfekte naturperler er svært sjeldne og meget kostbare.

I Vennesla får du skjønnheten til perla - til en pris du kan leve med.

Perla er leiligheter som ligger ”sentralt plassert, midt i Vennesla”. Her kan du bo rett ved lakse-elva Otra, under suset på furukrona - i en moderne leilighet med alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Vennesla er et sjarmerende, pulserende tettsted. Og Perla ligger i nærheten av alt. Her er det kort vei til butikker, kafeer, skole, kulturhus og svømmehallen. Og rett utenfor døra ligger elvepromenaden. Her kan du spasere i ro og mak med det beroligende bruset fra elva.

Eller du kan finne fram sykkelen eller joggeskoene og nyte de mange mulighetene i skog og mark. Vennesla har alt du trenger for å senke skuldrene og leve livet slik du ønsker det.

Skulle du likevel ønske deg litt forandring, eller det frister med en ”storbyferie”: Ja, da er det bare ei drøy mil ned til Kristiansand, Markens, Kilden og skjærgården.

© Holbæk Rør AS - Utviklet og søkemotoroptimalisert av Promotek. Enklere. Bedre!